Actualitate

Președintele C.J. Tulcea, Horia Teodorescu, este noul președinte al Comisiei Balcanice și a Mării Negre

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a fost ales ieri în funcția de președinte al Comisiei Balcanice și a Mării Negre din cadrul Conferinței  Regiunilor Periferice Maritime Europene CRPM). Alegerile board-ului CBMN (BBSC) s-au derulat ieri în cadrul ședinței statutare, desfășurată online în prezența conducerii Consiliului Județean Tulcea și a reprezentanților celorlalte regiuni membre ale Comisiei.

 „Doresc să vă mulțumesc pentru votul de încredere acordat cu prilejul acestor alegeri și să vă asigur că voi face tot ceea ce depinde de mine pentru a îndeplini această misiune, în beneficiul regiunilor membre atât ale Comisiei Balcanice și a Mării Negre cât și ale întregii Conferințe a Regiunilor Periferice Maritime.

În calitate de președinte al Comisiei Balcanice și a Mării Negre, complementar atribuțiilor mele de președinte al Consiliului Județean, voi face o campanie constantă pentru a combina eforturile și implicarea autorităților locale și regionale în stabilirea și implementarea de programe și inițiative noi și viabile, cu un impact teritorial benefic, atât în ceea ce privește cooperarea transfrontalieră, cât și parteneriatele regionale”, a fost declarația  proaspăt alesului președinte al CBMN, HoriaTeodorescu.

 Președintele Consiliului Județean Tulcea a preluat astfel ștafeta de la fostul președinte interimar al Comisiei Balcanice și a Mării Negre, Moldoveanu Valentin, foarte apreciat în cadrul întrunirii pentru rezultatele obținute pe durata mandatului său la șefia Comisiei.

Înaintea exprimării votului de către membrii participanți la întâlnire, consilierul județean Valentin Moldoveanu a declarat: „Mă bucur că, în ciuda tuturor dificultăților, am putut vedea Comisia Balcanică și a Mării Negre dezvoltându-se în timpul mandatului meu, fiind mai activă și prezentă la evoluțiile din regiunea noastră, primind noi membri și fiind deschisă pentru alții care vor veni, fiind angajată într-o gamă largă de politici și implicată în diferite proiecte care ne vor permite să implementăm mai bine Planul nostru de acțiune.

În ultimul an și jumătate, am reușit, cu sprijinul secretariatului general al CRPM, căruia îi mulțumesc, să atingem o serie de obiective stabilite și să ne îmbunătățim în continuare poziția la nivel paneuropean. Este o onoare pentru mine că mandatul meu de președinte interimar a pregătit calea către noi realizări pentru domnul Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea. În calitate de membru al echipei domniei-sale, voi continua să-l sprijin în îndeplinirea noilor sale datorii și sarcini pentru o Comisie Balcanică și a Mării Negre mai productivă“.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top