Actualitate

Președintele C. J. Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a inaugurat terenurile de sport din Lipnița și Coslugea

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, alături de primarul Comunei Lipnița,  Florin Crăciun, a inaugurat astăzi, terenurile de sport din Lipnița și Coslugea. Cele două terenuri sintetice multifuncționale în suprafață de 480 mp, respectiv 527 mp au fost realizate la standarde moderne cu susținerea Consiliului Județean Constanța. Cele două terenuri multifuncționale sunt dotate cu instalații nocturne și pot asigura practicarea mai multor sporturi cum ar fi: fotbal, baschet și handbal. Lucrările au fost finalizate în doar două luni și jumătate, acestea începând în luna august a anului 2019. Valoarea celor două terenuri sportive s-a ridicat la suma de aproximativ 340 mii lei.

„Prin mișcare ne îmbunătățim calitatea vieții și de aceea aceste două terenuri de sport sunt deosebit de importante pentru copiii din localitățile Lipnița și Coslugea. Aici ei vor putea practica diverse sporturi atât în timpul orelor de curs cât și în afara acestora. Sportul înseamnă sănătate și disciplină și este vital să fie practicat încă de la vârste fragede. De asemenea, am vizitat și lucrările la drumul comunal DC47, care face legătura între DN3 și localitatea Coslugea, drum foarte important pentru locuitorii de aici. Îl felicit pe domnul primar, Florin Crăciun, pentru realizarea acestor proiecte și sunt sigur că împreună vom realiza și alte proiecte pentru dezvoltarea comunei.” a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Vizita a continuat și la șantierul drumului comunal DC47 care face legătura între localitatea Coslugea și DN3. Aici au fost turnați, până acum, 5.400 mp de covor asfaltic, precum și 350 mp de plombe asfaltice. Lucrările au costat, până în prezent, aproximativ 435.000 de lei, fondurile fiind asigurate de Consiliul Județean Constanța.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top