Actualitate

Președintele C J Constanța a inaugurat cabinetele de Endoscopie Digestivă și Ecoendoscopie din Spitalul Județean

Echipamentele cu care au fost dotate cabinetele sunt ultraperformante, iar valoarea totală a acestora s-a ridicat la aproximativ 8,5 milioane lei. 7,7 milioane lei au fost alocați de Ministerul Sănătății, iar diferența, de aproximativ 850 de mii lei, a fost asigurată de către Consiliului Județean Constanța.
„Doamna ministru Sorina Pintea ne-a garantat că vom primi sprijinul financiar în vederea dotării acestor cabinete din luna iulie a anului trecut. Iată că la numai 7 luni distanță am reușit să finalizăm proiectul. Aceste cabinete sunt deosebit de importante, deoarece în ultima perioadă numărul pacienților care au avut nevoie de acest gen de intervenții a crescut considerabil. Am susținut în
permanență că mă voi implica în modernizarea sistemului sanitar constănțean și îmi respect cuvântul! Demersurile pe care le-am făcut la autoritățile centrale se văd. Nu voi ezita să fac tot ceea ce se poate pentru ca la Constanța să existe spitale la standarde europene”, a precizat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța. 

Aparatura noilor cabinete va asigura investigațiile necesare tuturor pacienților internați în Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei”, atât cei pe fișe de zi, cât și cei cu internare continuă.

To Top