Politic

Premierul Ciolacu: La primăria Constanța vom avea candidat unic!

Vineri, 9 februarie, premierul Marcel Ciolacu a fost în vizită în Portul Constanța, alături de miniștrii Simona Bucura Oprescu și Adrian Câciu. Întrebat dacă la Constanța PSD va merge pe liste proprii sau dacă (așa cum s-a speculat intens în ultima vreme) va susține o listă comună PSD-PNL sau pur și simplu va susține candidatul PNL pentru primăria Constanța, premierul a dat un răspuns criptic:

„În ceea ce privește candidatul la alegerile locale la Constanța, va fi și candidatul PSD și va fi și candidat unic – pentru că va fi cel mai bun candidat! Nu există niciun acord nici pentru primărie, nici pentru consiliile județene.” Premierul Ciolacu a evitat să răspundă dacă au fost deja definitive listele pentru locale: „Primele alegeri pe care le avem sunt cele europarlamentare. Încercăm deocamdată să anunțăm candidații de la europarlamentare, pentru că acestea sunt primele alegeri.”

Referitor la posibilitatea comasării alegerilor locale cu cele europarlamentare, Marcel Ciolacu a declarat: „Urmează ca luni să avem o întâlnire în coaliție pe acest subiect și să luăm o decizie. Momentan nu avem o decizie. Acest scenariu – al comasării, există în continuare. Ca prim ministru dar și ca președinte de partid mă interesează să venim în fața românilor ca o coaliție care respectă electoratul și să putem anunța un calendar pentru toate alegerile și astfel să punem capăt acestor discuții interminabile. Nu am putut da un răspuns până acum pentru că asta este politica – dialog, negociere. Ar fi incorect față de partenerii de coaliție ca eu să dau detaliile unei negocieri în curs. Ar însemna să ducem aceste negocieri prin intermediul presei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top