Actualitate

Pregătiri pentru Sărbătorile de Iarnă în comuna Lipnița

În fiecare sat din comuna Lipnița se lucrează acum la plantarea unui conifer ce va fi împodobit festiv în luna decembrie. Campania a plecat de la dorința ca fiecare locuitor al comunei să simtă atmosfera de sărbătoare, dar, în același timp, să nu se realizeze cheltuieli mari la bugetul local cu iluminatul festiv, contractarea unei firme specializate în ornamente etc.

„În Lipnița împodobim bradul în parc și am hotărât să plantăm câte un conifer în fiecare sat, în curtea unei instituții, pe care-l vom împodobi de asemenea. Și asta va deveni o tradiție în comuna noastră”, dă asigurări Nicolae-Florin Dinu, primarul comunei Lipnița.

Împodobirea lor va demara în luna decembrie, astfel încât administrația locală speră ca de Sfântul Nicolae (6 decembrie) toate pregătirile să fie finalizate iar oamenii să se poată bucura de aceste simboluri ale Sărbătorilor de Iarnă.

Nici cei mici nu vor fi uitați. „Copii vor primi cadouri, va fi și un spectacol pe 21 decembrie în care Moș Crăciun va veni în comuna noastră. Mai avem și alte acțiuni. Cei de la grădiniță au trimis deja scrisori moșului”, explică edilul.

În comuna Lipnița, la inițiativa primarului Nicolae-Florin Dinu, Consiliul Local va oferi, în preajma Crăciunului, un pachet cu dulciuri și alte surprize fiecărui școlar. Aproximativ 300 de astfel de cadouri vor fi pregătite în perioada următoare.

În paralel, administrația locală a demarat lucrări de renovare și reparații la Căminul Cultural din satul Lipnița, lucrări finanțate cu bani de la bugetul local. „Vom finaliza renovarea până de Sărbători deoarece în Căminul Cultural va avea loc spectacolul tradițional de Crăciun”, spune primarul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top