Opinii

Prefectul a pierdut procesul cu Consiliul Local Ion Corvin

Claudiu Palaz vrea să facă recurs

Cum nimeni nu e perfect, iată că nici pe strada lui Claudiu Palaz nu e soare tot timpul. Cel care a fost numit de mass-media locală ”mai mult ca prefectul” a pierdut procesul intentat Consiliului Local (CL) din comuna Ion Corvin. Motivul pentru care s-au judecat cele două tabere a fost reprezentat de două hotărâri adoptate în şedinţa ordinară din 23 septembrie 2009, de CL Ion Corvin.

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian Adrian TARCEA

Prima dintre acestea face referire la eliberarea din funcţia de viceprimar a lui Dumitru Vasile. A doua hotărâre vizează numirea noului viceprimar în persoana lui Mircea Filip. Motivaţia primarului comunei, Dumitru Nedea, de a-l elibera din funcţie pe fostul vice, a fost aceea că Dumitru Vasile nu îşi respecta obligaţiile de serviciu iar în ultima vreme nici nu mai venea pe la muncă: „Pleca, chiar dacă aveam foarte mult de lucru. Nici nu spunea unde. I-am dat mai multe sarcini pe care nu le-a dus la îndeplinire”, a declarat Dumitru Nedea, primarul localităţii Ion Corvin. Din spusele edilului şef nici raportul de activitate cerut de acesta nu a fost întocmit nici până în ziua de azi.

După ce instanţa s-a declarat a fi de partea Consiliului Local Ion Corvin, primarul a declarat că speră ca acesta să fie sfârşitul tensiunilor din administraţia publică locală. Se pare că prefectul Claudiu Palaz nu era la curent cu faptul că a pierdut procesul. Acesta a declarat că dacă într-adevăr a pierdut, va face recurs.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top