Politic

Politicienii George Vișan și Ștefan Mihu- gazde în Parlament pentru tinerii din PSD Constanța

Un grup format din 20 de tineri, membri ai Organizației Municipale TSD Constanța au efectuat luni, 19 noiembrie a.c., o vizită la Parlamentul României. Însoțiți de senatorul Ștefan Mihu și deputatul George Vișan, tinerii social-democrați au vizitat mai multe săli în care își desfășoară activitatea cele două camere ale legislativului.

Cei doi parlamentari constănțeni care i-au primit pe tinerii de la TSD au stat de vorbă cu aceștia și le-au explicat ce presupune activitatea de parlamentar, cum se desfășoară procesul de adoptare a inițiativelor legislative și modul în care au loc ședințele parlamentare în grupuri, comisii și plen.

Pentru tinerii social-democrați vizita a fost un bun prilej de a se familiariza cu activitatea Parlamentului și de a întelege importanța implicării în politică a noii generații de lideri.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top