Actualitate

Poliția Locală Tulcea va avea un sediu nou. Se lucrează și la o parcare publică în sistem park & ride

Lucrările de modernizare a sediului Poliției Locale din Tulcea, în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, sunt în plină desfășurare. E vorba de o construcție nouă, ce va avea un regim de înălțime P + 1 cu destinații de parcare pentru autoturisme, la parter și de dispecerat și compartiment de monitorizare și control a traficului rutier, la etaj. Imobilul va fi dotat cu camere video inteligente, cu infraroșu și unghiuri de captare de 180 grade.

Investiția este din fonduri europene din Programul Operațional Comun România-Ucraina și are o valoare totală de 1.540.219,18 lei, exclusiv TVA, cu termen de finalizare 24.08.2023. Antreprenor: S.C. Constart Confort S.R.L.

Parcare publică cu 130 de locuri

Tot în această perioadă, în Tulcea se lucrează și la o parcare publică, unde investiția se apropie de recepția lucrărilor. Se lucrează la amenajarea spațiilor verzi, la repoziționarea căminelor de scurgere și la conectarea la sursa de energie pentru a putea fi operațională.

E vorba de 130 de locuri de parcare securizate, dotate cu sisteme de protecție, bariere, iluminat sau supraveghere video și conectate la serviciile publice de transport, ce vor putea fi utilizate în sistem park & ride.

Antreprenor: Asocierea SC Nesand – Flash Lighting Services; Valoare: 1.372.704,78 Lei, exclusiv TVA

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top