Politic

Ministrul Muncii recunoaște că dacă am avea guverne responsabile, pensia minimă ar fi 3000 lei

Marius Budăi, ministru al Muncii a declarat de curând: „Dacă am avea guverne responsabile, pensia minimă în România ar fi de 3.000 de lei”.

Cu alte cuvinte, spune deputatul Forța Dreptei, Bogdan Bola, un ministru recunoaște că Guvernul din care face parte este iresponsabil.

Marius Budai, pentru cine nu știe, este membru PSD și ocupă pentru a doua oară fotoliul la Ministerul Muncii (a fost ministru și în cabinetul Dăncilă).

„Ca politician PSD, Budăi ar trebui să recunoască și minciuna cu care partidul a amăgit pensionarii din România în campania electorală din 2020.

Atunci promiteau o majorare a pensiilor cu 40% dacă lumea îi va vota, promiteau că inechitățile dintre pensionarii cu aceeași vechime în muncă, aceeași experiență, vor dispărea. Acum sunt la guvernare alături de PNL, au portofoliul Muncii, și nu pot decât să recunoască faptul că sunt iresponsabili și să se comporte de parcă ar fi în opoziție, mai spune Bogdan Bola.

Tot el mai completează în comentariul său: “Nu ne așteptăm la onoare din partea domnului Budăi. Într-o țară civilizată, după o astfel de declarație, un ministru pleca din Guvern. La noi, în Guvernul USL 2.0 el este susținut chiar și de către peneliști.”

(Sursa foto – Facebook/Marius Budăi)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top