Politic

PNL Constanța: Cercetarea românească va beneficia de facilități fiscale și finanțare europeană

Reprezentanții Partidului Național Liberal anunță că vor exista facilități fiscale și finanțare europeană pentru sectorul cercetării din țara noastră. Astfel, transmit aceștia, se vor pune bazele unui ecosistem de cercetare și inovare în care va fi sprijinită colaborarea între întreprinderi și organizațiile de cercetare. 

„Economia românească trebuie să țină mereu pasul cu avansul tehnologic, pentru a putea fi mai competitivă într-o lume în care soluțiile informatice și inovația fac diferența.
Cercetarea românească va beneficia de facilități fiscale și finanțare europeană, pentru a putea pune bazele unui ecosistem de cercetare și inovare atractiv și competitiv în care să fie sprijinită colaborarea între întreprinderi și organizațiile de cercetare prin crearea unor infrastructuri de tip parc de specializare inteligentă, care vor însemna reducerea fragmentării bazei științifice a sistemului de cercetare și inovare.
Aceste infrastructuri sunt similare cu parcurile industriale, doar să sunt destinate cercetării și invenției. Produsele sau serviciile create aici își vor găsi locul în procesele de producție ale companiilor interesate să fie mereu în pas cu ultimele descoperiri.
Împreună, ducem România la următorul nivel”, au transmis reprezentanții PNL.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top