Politic

Marian Crușoveanu: Vești extraordinare pentru toți locuitorii județului Constanța

Deputatul Crușoveanu anunță că prin Programul Anghel Saligny” vor fi finanțate 107 obiective de investiții, în valoare totală de 1.056.253.869,65 lei.

„Felicitări tuturor primarilor și președintelui Consiliului Județean Constanța care au reușit să acceseze fonduri și care vor implementa proiectele de investiții prin acest program!
Sunt fonduri esențiale care vor dezvolta servicii decente și care vor asigura condiții de normalitate în localitățile din județul nostru: rețea de apă, canalizare, precum și reabilitarea drumurilor și podurilor. Aș vrea să subliniez că aceste fonduri guvernamentale înseamnă că toți cetățenii merită să trăiască în condiții decente.
Banii investiți în infrastructură dezvoltă comunitățile locale și fiecare locuitor al acestui județ va beneficia de pe urma acestora. Prin cele 107 de obiective finanțate, fiecare localitate va fi mai aproape de ceea ce înseamnă normalitatea secolul al XXI-lea în Uniunea Europeană”, a transmis Marian Crușoveanu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top