Actualitate

Petrecere tropicală pe muzică electronică în Tulcea

Pe 29 iunie, începând cu orele 16.00, în Tulcea va răsuna, de la apus până la răsărit, muzica electronică.

„Tropical Party” – Danube Delta First Edition este un eveniment dedicat muzicii electronice, susținut de Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării în parteneriat cu Consiliul Județean Tulcea și Primăria Municipiului Tulcea.

Organizatorii speră ca acest eveniment să impună muzica electronică, gen mai puțin prezent printre evenimentele care au loc anual în județul Tulcea.

„Tropical Party” – Danube Delta First Edition se va desfășura în incinta 9 Mai – Complex Europolis, o zonă cu vegetație deltaică, unde participanții vor putea găsi zone de food & drinks și spații de relaxare. De asemenea, sunt pregatite tuturor celor prezenți, numeroase surprize.

Vor urca pe scenă DJ-i cunoscuți la nivel național si internațional, respectiv Pascal Junior & Rosario Internullo, Avenue 001, DJ Foicash și White Trumpet.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top