Opinii

Petrecere de zile mari la Oltina

Gheorghe Chirciu, primarul comunei Oltina, a pregătit localitatea de sărbătoare. Ziua de 23 aprilie a avut o dublă semnificaţie pentru localnici: aceştia au sărbătorit atât Sfântul Gheorghe, cât şi Ziua comunei, dat fiind faptul că Sfântul Gheorghe este considerat protectorul localităţii. De dimineaţă, locuitorii din Oltina au participat la sărbătorirea hramului bisericii, apoi la praznicul organizat la Căminul cultural, iar apoi au petrecut şi s-au distrat la iarbă verde, până la înserat.

Un articol de Andreea PAVEL
Cristian Andrei LEONTE

Dat fiind faptul că bugetul localităţii este sărac, primarul Gheorghe Chirciu nu şi-a permis să invite artişti de renume naţional, însă chiar şi aşa atmosfera de sărbătoare, bunădispoziţia şi veselia au fost ca la ele acasă, în Oltina. „Bugetul aprobat de Consiliul local pentru această manifestare este de 3.000 de lei. Spectacolele au fost organizate de elevii din localitate, care au pregătit o piesă de teatru, iar formaţia locală din comună ne-a înveselit cu muzică populară. Totodată, localnicii au fost spectatorii unui meci de fotbal. Vremea a ţinut cu noi şi astfel, totul a ieşit aşa cum ne-am propus”, a declarat Gheorghe Chirciu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top