Opinii

Comuna tulceană Horia, pe drumul schimbării

Ce proiecte vrea să demareze Petrică Golea în mandatul 2012-2016?

Priorităţile de pe lista primarului, pentru mandatul următor, fac referire, în general, la modernizarea infrastructurii. Astfel, Petrică Golea şi-a propus să modernizeze drumurile comunale Horia-Floreşti şi Horia-Cloşca, să alimenteze cu apă satul Cloşca, să înfiinţeze o reţea de ape uzate (canalizare şi staţie de epurare), în comuna Horia, să reabiliteze instalaţia de apă potabilă din Horia, să modernizeze drumurile interioare din satele Horia, Cloşca şi Floreşti şi să modernizeze stadionul din Horia. De menţionat ar fi că în prezent se află în curs de implementare alte trei proiecte: amenajarea de spaţii verzi într-un parc (fonduri de la CJT), amenajarea unui târg în comună (cu bani de la bugetul local) şi reabilitarea altor drumuri interioare (fonduri de la CJT).

Un articol de Andreea PAVEL
Cristian Andrei LEONTE


Într-un singur an, a făcut cât alţii în patru

Trebuie menţionat faptul că Petrică Golea a câştigat fotoliul de primar al comunei Horia în urma alegerilor electorale parţiale organizate în aprilie 2011. Noul primar a susţinut faptul că „micile lucrări realizate până acum au efect asupra populaţiei”. Astfel, cu ajutorul Consiliului Judeţean, construcţia unui gard nou la biserica din Floreşti şi reabilitarea sistemului de apă din aceeaşi localitate, reprezintă primul pas către îndeplinirea obiectivelor propuse în timpul campaniei electorale. Edilul nu a uitat nici de tânăra generaţie, iar pe 3 noiembrie 2011 a inaugurat un parc pentru copii. Preocupat de modernizarea târgului din localitate, până la găsirea unei soluţii viabile conform standardelor europene, primarul Petrică Golea a început pietruirea platformei din incinta târgului, a achiziţionat tarabe pentru ca producătorii să-şi poată comercializa produsele într-un mod civilizat, urmând ca în viitorul apropiat să înceapă construirea unui gard de împrejmuire. Optimist în ce priveşte continuarea investiţiilor, primarul comunei Horia a declarat, în cadrul conferinţei, că în derulare mai este şi proiectul care vizează alimentarea cu apă în satul Cloşca şi care se află în etapa de elaborare a studiului de fezabilitate.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top