Actualitate

Persoanele singure și fără posibilități, în atenția Primăriei Ceamurlia de Jos

La finalul acestui an, atunci când toată lumea se pregătește să petreacă sărbătoarea nașterii Domnului și să treacă într-un Nou An, nu trebuie să-i uităm pe cei singuri, fără nici un ajutor care, de multe ori, nu au ce pune pe masă.

Dumitru Stan, primarul comunei Ceamurlia de Jos, a pus bazele unei tradiții în comunitatea sa. În fiecare lună decembrie, în preajma Crăciunului, persoanele singure primesc colindători care le aduc un plus de bucurie și ajutor.

Cu sprijinul financiar al unor „spiriduși”, și anul acesta, edilul a reușit să pregătească 100 de pachete cu alimente, inclusiv tradiționalele sarmale, care au ajuns în casele a 50 de persoane singure și fără posibilități.

„Anul acesta am reușit să pregătim 100 pachete care au fost destinate pentru 50 de persoane singure și fără posibilități. Consider că toți ar trebui să se bucure măcar într-o mică măsură de sărbătorile creștine. Oamenii așteaptă cu emoție să le calce cineva pragul, să le asculte dorul de cei dragi și să le ureze sărbători binecuvântate”, declară Dumitru Stan, primarul comunei Ceamurlia de Jos.

Tot în această ultimă lună din an, administrația locală a continuat campania de reabilitare și dotare a spațiilor de recreere și locurilor de joacă pentru copii. Până la primăvară, aceste lucrări vor fi finalizate, astfel încât, atunci când temperatura o va permite, locuitorii comunei să se bucure în siguranță de aceste spații.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top