COMUNICATE

Perla Majestic angajeaza primari de Navodari

Fostul primar al orasului Navodari, liberalul Ion Dobre, s-a angajat cu acte în regula la SC Perla Majestic SA, dupa ce si-a pierdut functia detinuta la regia locala de termoficare Ecoterm. Prin gestul sau, Dobre confirma legaturile extrem de puternice initiate si întretinute cu grupul de afaceri coordonat de libanezul Mohammad Murad. Asa cum se stie, fostul primar este cel care i-a avantajat pe arabii de la Perla Majestic, oferindu-le primele concesiuni de teren cu potential turistic pe malul marii, precum si autorizatiile de construire cel putin discutabile pentru ansamblul rezidential Coral Beech.

Un articol de ADRIAN CÂRLESCU

Arabii continua aceleasi relatii, sa le spunem cordiale, si cu actualul primar, chiar daca între Calapod si Dobre a intervenit între timp o ruptura iremediabila. Mai mult, în virtutea acestei politici cordiale, în eventualitatea în care Calapod nu ar mai prinde, din 2008, un nou mandat de primar, probabil ca prietenii sai arabi ar fi dispusi sa îl recompenseze într-un mod similar, oferindu-i si lui, la nevoie, un post de angajat la Perla Majestic. Doru Calapod lucreaza oricum pentru libanezul Mohammad Murad, pe care l-a avantajat sa prinda ultima concesiune de teren, lânga Hanul Piratilor, întocmind caietul de sarcini pe calapodul aproape exclusiv al arabilor, asa cum am aratat într-unul din materialele anterioare. Sa mai spunem ca omul care detine cheia bunelor relatii dintre firma arabului si primaria din Navodari este consilierul local Stere Sponte, membru important al Partidului Democrat, prieten la catarama cu liderul judetean Stelian Dutu si director al Oficiului Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Sponte si Dutu au fost colegi la primaria din Navodari, sub regimul comunist, când cel dintâi raspundea de garaje si aprovizionarea cu combustibili a centralelor termice, iar cel din urma dadea cu pixul pentru legalitatea hotarârilor de consiliu, în calitate de secretar. La rândul sau, Stelian Dutu întretine relatii cordiale cu Niki Buzdun, asociat si membru în consiliu de administratie al mai multor firme ale lui Mohammad Murad, membru al Partidului Democrat si secretar de stat la Ministerul Mediului. În plus, Stere Sponte este persoana care a decis si decide din umbra bunul mers al lucrurilor la primaria din Navodari, indiferent daca primarul se numeste Dobre, Calapod sau altcumva.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top