Opinii

Pensionarii din Agigea vor fi scutiţi de taxe, iar vitezomanii vor da explicaţii în Lazu

La ultima întrunire a Consiliului Local Agigea s-a adoptat o hotărâre conform căreia familiile de pensionari ce beneficiază de venituri mai mici 1500 RON, se vor bucura de acum încolo de scutirea taxelor de pază şi gunoi. Acestea, lunar, ajung să însumeze 80 RON pe familie.

Un articol de Sebastian TARCEA, Andreea PAVEL

De asemenea, în cadrul aceleiaşi şedinţe, consilierii au decis ca pensionarii din Agigea să primească şi pachete cu alimente, urmând astfel modelul constănţean. Cristian Cârjaliu, primarul localităţii, este de părere că nu puţini sunt cei care trăiesc la limita sărăciei, gândindu-se că astfel de hotărâri nu ar face decât să îi mai scutească pe localnici de o cheltuială în plus. Un alt proiect aprobat la cea mai recentă întâlnire a consilierilor din Agigea a fost punerea la dispoziţia RAJA Constanţa a unui teren destinat construirii unei staţii de pompare a apei.

Pe de altă parte, traficul auto va fi de acum încolo supravegheat prin instalarea unei staţii radar în localitatea Lazu, dat fiind faptul că această zonă este tranzitată de şoferi iresponsabili care circulă cu viteze mari. Prin urmare, Primăria Agigea şi Poliţia Română au căzut de comun acord, în baza unui parteneriat public-privat, să monteze aparate radar şi astfel să-i supravegheze pe conducătorii auto inconştienţi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top