Comisia Europeană

Pe surse: Independentul Valentin Vrabie, pe primul loc într-un sondaj realizat de PNL pentru Primăria Medgidia

PNL a realizat un sondaj de opinie privind intenţia de vot pentru Primăria Medgidia, spun surse din interiorul partidului. Rezultatele studiului l-ar fi clasat pe prima poziţie, la o diferenţă considerabilă faţă de ceilalţi subiecţi, pe Valentin Vrabie, primarul independent al comunei Peştera,
Conform aceloraşi surse, cei doi lideri PNL din Medgidia, primarul Marian Iordache şi fostul edil Dumitru Moinescu s-ar afla fiecare pe la 6-7 la sută din intenţia de vot, cu un mic avantaj în favoarea celui de-al doilea.

Acest rezultat pune în discuţie opţiunile celor două mari partide, PSD şi PNL, pentru susţinerea unui candidat la Medgidia.
PNL este în postura de a alege între primarul Iordache, care nu a prea convins, de numele căruia se leagă şi o anchetă a DNA în legătură cu reabilitarea parcurilor din municipiu şi Moinescu, condamnat definitiv la șase luni de închisoare cu suspendare pentru infracțiunea de favorizare a infractorului.
Nici PSD nu pare a avea în acest moment o soluţie convenabilă, căci preşedintele partidului la Medgidia, viceprimarul Luminţa Vlădescu, nu pare capabilă să adune voturi.
Presa a scris în repetate rânduri despre posibila candidatură a primarul din Peştera la Medgidia. Recent, Valentin Vrabie a declarat că nu exclude posibilitatea acestei candidaturi. Un eventual succes al lui Vrabie la Primăria Medgidia ar reprezenta o premieră pentru judeţul Constanţa, ţinând cont de calitatea lui de independent.
Vrabie a declarat în repetate rânduri că susţine o depolitizare a admnistraţiilor locale, unde primarii ar trebui să fie în slujba cetăţenilor şi nu a partidelor politice.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top