Comisia Europeană

PDL-istul Florian Constantin ia bani de la Primarie

Şeful ITM Constanţa se află în incompatibilitate… politică

Seful Inspectoratului Teritorial de Munca Constanta, Florian Constantin, a închiriat cladirea de pe strada Amzacea nr.13 Primariei Constanta. Imobilul figureaza înca la Registrul Comertului ca sediu social al SC. Daconex, firma din care Constantin detine 25% din actiuni. Primaria Constanta foloseste cladirea pentru Politia Comunitara, Corpul de Control, Departamentul de Asistenta Sociala si Siguranta Circulatiei.
Aceasta situatie deschide calea unei discutii despre „incompatibilitatea politica” a lui Constantin, membru PD-L, care primeste bani de la Primaria PSD-ista condusa de Radu Mazare. Si asta în conditiile în care în PD-L Constanta sunt la moda acuzatiile de colaborare cu „dusmanii” din PSD. Pus în fata acestei situatii delicate, Constantin ne-a declarat ca nu stie câti bani primeste firma sa de la Primarie, pentru ca s-a retras din orice functie executiva a companiei. (Vom reveni!).

Un articol de Mihai Răzvan ROTARU

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top