Opinii

Pasarelă peste pârâul Topolov, din comuna Saraiu

Vasile Băjan, primarul comunei Saraiu, are în plan pentru 2011 demararea mai multor proiecte şi continuarea altor câteva, începute anul precedent. Unul, considerat de administraţia locală a fi printre cele mai importante, face referire la construirea unei pasarele pentru pietoni care va face legătura între cele două maluri ale pârâului Topolov.

A.P.

Acesta va fi demarat în 2011 şi dacă primăria nu va întâmpina probleme în ce priveşte achitarea lucrărilor şi va primi un răspuns favorabil de la minister, aceasta va fi gata în cel mai scurt timp. Un alt proiect important pentru locuitorii comunei are în vedere construirea a trei kilometri de trotuar pe de-a lungul şoselei naţionale şi a drumului judeţean din Saraiu. Pentru ambele proiecte, edilul Vasile Băjan a depus deja documentaţiile necesare la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Reprezentanţilor primăriei nu le rămâne acum decât să aştepte un răspuns favorabil de la instituţia menţionată.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top