Actualitate

Orașul Negru Vodă va avea un stadion modern omologat pentru competiții naționale

Primăria Negru Vodă implementează un nou proiect menit să modernizeze infrastructura sportivă a orașului. Este vorba despre proiectul „Reabilitare și modernizare Stadion Orășenesc”, investiție în valoare de peste 700.000 de lei. Lucrările de modernizare sunt programate a dura 24 de luni din momentul transmiterii ordinului de începere.

„Prin prezentul proiect se propune reabilitarea și modernizarea bazei sportive existente, conform prevederilor cuprinse în regulamentele de joc ale federațiilor sportive naționale, astfel încât terenurile de sport să poată fi omologate pentru competiții desfășurate la nivel național (atletism, fotbal, săritura în lungime etc.)”, se arată în documentația tehnică.

Pentru a corespunde standardelor menționate, lucrările de reabilitare și modernizare includ următoarele:

  • amenajarea corespunzătoare a terenului de fotbal și a terenului adiacent/de oină;
  • reabilitarea tribunelor existente și construirea a încă 4 module de tribune;
  • reabilitarea construcțiilor existente-vestiar și grup sanitar;
  • amenajarea unei parcări pe amplasament;
  • reabilitarea împrejmuirii existente.

„Necesitatea investiției este dată de mai multe disfuncționalități și anume: starea de degradare a construcției existente, terenul ce nu mai poate fi folosit pentru activități sportive fiind într-o stare avansată de degradare, împrejmuirea incintei sportive ce este degradată aproximativ 20%, tribunelor pentru spectatori lipsindu-le scaunele și fiind în stare de degradare, lipsa dotărilor și echipamentelor necesare”, arată administrația locală.

Oportunitatea investiției este permanentă, posibilitatea configurării unitare a tuturor elementelor necesare investiției, creșterea calității din punct de vedere sportiv a locuitorilor Orașul Negru Vodă, toate lucrările necesare putând fi realizate la standardele de calitate impuse de reglementările în vigoare.

Scopul final al proiectului este acela de a atrage cât mai mulți localnici în mișcarea sportivă locală și revigorarea activității sportive.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top