Actualitate

Orașul Negru Vodă va avea un stadion modern omologat pentru competiții naționale

Primăria Negru Vodă implementează un nou proiect menit să modernizeze infrastructura sportivă a orașului. Este vorba despre proiectul „Reabilitare și modernizare Stadion Orășenesc”, investiție în valoare de peste 700.000 de lei. Lucrările de modernizare sunt programate a dura 24 de luni din momentul transmiterii ordinului de începere.

„Prin prezentul proiect se propune reabilitarea și modernizarea bazei sportive existente, conform prevederilor cuprinse în regulamentele de joc ale federațiilor sportive naționale, astfel încât terenurile de sport să poată fi omologate pentru competiții desfășurate la nivel național (atletism, fotbal, săritura în lungime etc.)”, se arată în documentația tehnică.

Pentru a corespunde standardelor menționate, lucrările de reabilitare și modernizare includ următoarele:

  • amenajarea corespunzătoare a terenului de fotbal și a terenului adiacent/de oină;
  • reabilitarea tribunelor existente și construirea a încă 4 module de tribune;
  • reabilitarea construcțiilor existente-vestiar și grup sanitar;
  • amenajarea unei parcări pe amplasament;
  • reabilitarea împrejmuirii existente.

„Necesitatea investiției este dată de mai multe disfuncționalități și anume: starea de degradare a construcției existente, terenul ce nu mai poate fi folosit pentru activități sportive fiind într-o stare avansată de degradare, împrejmuirea incintei sportive ce este degradată aproximativ 20%, tribunelor pentru spectatori lipsindu-le scaunele și fiind în stare de degradare, lipsa dotărilor și echipamentelor necesare”, arată administrația locală.

Oportunitatea investiției este permanentă, posibilitatea configurării unitare a tuturor elementelor necesare investiției, creșterea calității din punct de vedere sportiv a locuitorilor Orașul Negru Vodă, toate lucrările necesare putând fi realizate la standardele de calitate impuse de reglementările în vigoare.

Scopul final al proiectului este acela de a atrage cât mai mulți localnici în mișcarea sportivă locală și revigorarea activității sportive.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Primăria Negru Vodă - Informare proiect „Reabilitare și modernizare Stadion Orășenesc” • Gazeta Județeană

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top