Fără categorie

ON Clinic a investit într-o nouă filială, la Tulcea

Municipiul Tulcea, 4 Aprilie 2011: sucursala Constanţa a On Clinic a inaugurat o subunitate. În ciuda crizei financiare, ON Clinic, cea mai mare reţea internaţională de clinici private, cu peste 120 de sucursale în întreaga lume, merge mai departe şi investeşte într-o nouă filială, în Tulcea, ca parte a planului de dezvoltare pe anul 2011. Investiţia în noua clinică de la Tulcea se ridică la   100 000 euro.La inaugurarea noii filiale a participat şi a ţinut un scurt dar foarte entuziast discurs primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea. A fost prezent tot colectivul de medici de la sucursala Constanţa, în frunte cu directorul acesteia, Aura Manole.

Un articol de Paul PÂRVU

“Dorim să fim mai aproape de clienţii noştri şi să le oferim produse medicale de calitate, cât mai aproape de casă. Clinica ON de la Tulcea are o importanţă strategică pentru noi, fiind primul pas din planul nostru de extindere, după o pauză de 4 ani, cauzată de recesiunea economică. Uitându-ne în piaţă, am putut observa că a venit momentul oportun pentru investiţii. De aceea, planul nostru de dezvoltare include încă nouă filiale, în mai multe oraşe din ţară, ce se vor deschide în cursul anului 2011“, a declarat Rachmut Moshe,din Israel, CEO ON Clinic Romania.
Cu o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, noua filială ON Clinic reuneneşte două dintre cele mai importante specializări ale reţelei: Proctoline şi Varicoline.
Proctoline este pionierul tratamentelor afecţiunilor anorectale fără operaţie, specialiştii clinicii folosind tehnici moderne, ca alternativă la metoda clasică de tratament. Echipa de medici specialişti în proctologie va fi coordonată de către Profesor Doctor Yusuf Timurlenc, Specialist în Chirurgie Generală. Din grup mai fac parte şi Cristina Cristache, Medic Primar Chirurgie Generală şi Ecografie şi Ahmad Rafik Miamani, Medic Specialist.
Echipa de medici a noii clinici Varicoline din Tulcea, condusă de Doctor Raluca Pasăre, Specialist în Chirurgie Vasculară, tratează cele mai frecvente boli ale venelor, varicele, ulcerul de gambă, rănile diabetice şi plăgile deschise.    Pe piaţa din România, ON Clinic a intrat în anul 1998, fiind prezentă în oraşe precum Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Sibiu, Craiova, Braşov, Constanţa, Baia Mare, Oradea şi Piatra Neamţ.


ON CLINIC: Cu o experienţă de 25 de ani în lume şi de 13 ani în România, ON Clinic are sucursale răspândite în întreaga lume, de la Londra la Ciudad de Mexico şi de la Sidney la St. Petersburg. ON Clinic este considerată cea mai mare reţea de clinici private din lume, cu peste 1.700.000 de clienţi trataţi. Compania are o reputaţie internaţională ca lider în mai multe domenii medicale: urologie, proctologie, dermatologie şi ginecologie. Sucursala din Constanţa are un sediu nou, pe strada Ciprian Porumbescu, în zona fostului RATC, cu numerele de telefon 0241548431, 0241548461, 0241548463.Filiala din Tulcea este situată pe strada Isaccei, nr.31, în centrul oraşului, avînd nr. de telefon 0726676750. Detalii pot fi găsite pe www.onclinic.ro  

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top