Exclusiv

Ochiul si timpanul

Stolo, inima zbrobita. Teodor Stolojan s-a retras din cursa pentru presedintie, în noiembrie 2004, deoarece a facut o depresie psihica majora atunci când Raluca Turcan a refuzat sa îl primeasca în patul ei.

Infidelitatile Ioanei Basescu. Certurile dintre Ioana Basescu si sotul ei Bodo s-au declansat ca urmare a faptului ca fiica cea mare a presedintelui si-a redescoperit o iubire de tinerete, în persoana patronului barurilor Bourbon din Constanta.

 

Stolo, inima zbrobita. Teodor Stolojan s-a retras din cursa pentru presedintie, în noiembrie 2004, deoarece a facut o depresie psihica majora atunci când Raluca Turcan a refuzat sa îl primeasca în patul ei. Traian Basescu a fost atât de miscat de drama personala a lui Stolo, încât a deplâns (cu lacrimi electorale) boala incurabila a acestuia. Între timp, Stolo s-a înzdravenit, convins ca trebuie sa încerce si alte trucuri în cariera sa amoroasa.

Infidelitatile Ioanei Basescu. Certurile dintre Ioana Basescu si sotul ei Bodo s-au declansat ca urmare a faptului ca fiica cea mare a presedintelui si-a redescoperit o iubire de tinerete, în persoana patronului barurilor Bourbon din Constanta. La sfârsitul anului trecut, Ioana ar fi profitat de plecarea sotului într-un turneu prelungit cu trupa Proconsul, pentru a reînnoda mai vechea ei poveste de iubire de la Constanta. Bodo a aflat totul si a solicitat divortul, însa a fost convins de familia numarul 1 sa nu sufle nimic despre adevaratul motiv al deciziei. Mai mult, în presa de monden a fost acreditata în fals ideea ca Ioana era geloasa pe escapadele amoroase ale lui Bodo. Între timp cei doi s-au împacat, nu înainte ca imaginea fiicei presedintelui sa fi fost promovata preventiv prin povestea repartitiei ca notar într-un sat uitat de lume.

Platforma lui Brailoiu. Primarul PSD-ist de la Eforie, Ion Ovidiu Brailoiu, zgârie cu unghia la portile Partidului Liberal Democrat al lui Teodor Stolojan. Brailoiu, care nu este nici liberal, nici democrat, nici în gândire si nici în practica, spera sa-i convinga pe platformistii lui Stolo ca merita un loc în partidul care nici macar nu s-a înfiintat, doar pentru faptul ca se plimba cu motocicleta împreuna cu un fost lider liberal trecut la cele vesnice. Singurul câstig al Platformei din cooptarea lui Brailoiu ar fi, probabil, daca acesta ar reusi sa monteze si în curtea lor, închiriata de la Interfinbrok, un rezervor de motorina.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top