Ştiri

Oamenii de Afaceri din PD-L Constanţa caută şi gândesc noi strategii economice anti-criză

Organizaţia Oamenilor de Afaceri din PD-L Constanţa organizează bilunar întâlniri cu directorii de deconcentrate din judeţul Constanţa. Subiectele puse în discuţie în cadrul acestor întâlniri tratează teme de interes economic şi de afaceri pentru toţi agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în întreg judeţul Constanţa. Scopul acestor întâlniri este identificarea şi analizarea unor strategii speciale de dezvoltare a mediului de afaceri din judeţul Constanţa, precum şi contracararea efectelor crizei.

Redacţia

Până în prezent au fost organizate deja trei asemenea întâlniri în cadrul cărora au fost invitaţi la discuţii reprezentanţi ai Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii Constanţa (OTIMM), Direcţiei Generale a Finanţelor Publice de Stat Constanţa (DGFPS), Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat (ISCIR). La aceste întâlniri au participat şeful PD-L Constanţa Mircea Banias şi deputatul PD-L Constantin Chirilă. Următoarea întâlnire a fost prevăzută pentru data ziua de miercuri 10 martie a.c., la care a fost invitat să participe directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa (ITM) Constantin Floriean. Coordonatorul acestor întâlniri este Ionuţ Anghel, preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene a Oamenilor de Afaceri din cadrul PD-L Constanţa.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top