Opinii

O zi de neuitat pentru copiii din Topalu şi Aliman

Pe 1 iulie 2009, copii din Aliman şi Topalu s-au putut bucura din plin de o adevărată zi de vacanţă. Programul „Spectacole pentru copii – Caravana Estival 2009“, le-a oferit acestora şansa de a vedea oraşul Constanţa şi de a se distra pe cinste la Aqua Magic. De asemenea, aceştia au putut vizita şi Complexul Muzeal, au participat la o reprezentaţie a Circului Medrano şi s-au putut plimba cu telegondola.
Aproape 150 de copii au avut norocul de a se relaxa cât a fost ziua de lungă prin proiectul demarat în urmă cu două săptămâni de Consiliul Judeţean Constanţa, în colaborare cu Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Telegondola Constanţa şi Circul Medrano.
Reprezentanţii instituţiei consideră că aceste evenimente pot fi considerate un fel de răsplată pentru elevii care au încheiat cu bine un alt an nou şcolar.
În replică, norocoşii elevi de pe 1 iulie, din comunele reprezentate de edilii Gheorghe Murat (Topalu) şi Gheorghe Topalu (Aliman), s-au arătat foarte încântaţi de surpriza primită: “Mi-a plăcut spectacolul oferit de delfinul Mark. Şi leii de mare, de asemenea, care au atins apogeul frumuseţii când s-au sărutat. Fără îndoială că vom mai veni pe la Delfinariu. Nici programul de la circ n-a fost mai prejos“, a declarat pentru jurnaliştii prezenţi la eveniment,  Florentina Ramona Stanciu, în vârstă de 11 ani, din Topalu.
“M-a uimit Mark atunci când a făcut un salt în apă şi a lovit mingea cu coada. Dar cel mai mult mi-a plăcut la Aqua Magic. A fost foarte distractiv şi cu siguranţă mulţi copii îşi doresc să vină aici. Şi plimbarea cu telegondola a fost spectaculoasă, pentru că am avut multe de văzut, a spus Dănuţ Chivu, de 13 ani, din comuna Aliman.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top