Opinii

O spălătorie auto din Năvodari fură apă din caloriferele oamenilor

Poliţia locală din Năvodari şi reprezentanţii Primăriei Năvodari veghează ca cetăţenii oneşti să nu aibă de suferit din cauza celor care cred că pot fenta legea ori taxele locale. În data de 6 ianuarie 2011, ca urmare a unei sesizări, doi poliţişti locali, alături de un reprezentant al Corpului de Control din cadrul Primăriei Năvodari şi un angajat al SC Termica Distribuţie Năvodari SRL, s-au deplasat la o spălătorie auto, situată pe strada Cabanei. Nu mică a fost surpriza echipei de control să constate că spălătoria funcţiona, deşi, conform actelor, ea nu ar fi trebuit să desfăşoare activitate în prezent. Şi mai grav însă este faptul că apa folosită pentru spălarea autoturismelor provenea din calorifere!

Aşadar, la SC MIKY JANI COM SRL agentul termic secundar era furat din ţevile care duc la caloriferele de încălzire, pe care erau montaţi cinci robineţi şi furtune necesare activităţii de spălare a autoturismelor. Pentru această apă, se subînţelege că societatea nu achita contravaloarea pe care în mod normal ar fi plătit-o dacă utiliza agent primar, aşa  cum ar fi trebuit să o facă. Prin metoda descoperită de oamenii legii la spălătorie este clar că patronul încerca să aibă costuri minime în desfăşurarea activităţilor, fentând însă rigorile şi normele legii, dar şi de bun simţ. Administratorul societăţii, Vasile Pricop, a fost înştiinţat cu privire la întocmirea procesul de constatare a neregulilor de la spălătorie, iar SC Termica Distribuţie Năvodari SRL a dispus sigilarea caloriferelor până la lămurirea întregii situaţii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top