Actualitate

„O nouă viziune de dezvoltare”, clipul de promovare lansat de primăria Tuzla

Administrația locală a comunei Tuzla a lansat un clip de promovare a activității, intitulat „o nouă viziune de dezvoltare”. Clipul prezintă cele mai importante domenii de dezvoltare ale localității, dar și principalele proiecte aflate în lucru.

Tuzla, locul pe care dacă l-ai vizitat măcar o dată, te va convinge să revii ori de câte ori vei ajunge la Constanța”, se arată chiar în deschiderea filmului.

Primele imagini prezintă zona plajei Tuzla, care nu demult era locul unde găseai doar barăcile unor pescari. „Izul sălbatic al locului se simte și acum, chiar dacă a căpătat o nuanță de modernism”, se arată în clipul de prezentare.

Construirea unui nou cartier, în zona de litoral, a apărut ca o necesitate pentru dezvoltarea comunei, venind în întâmpinarea celor care au dorit să-și ridice o locuință în aceste locuri. „Am mers pe concepția că Tuzla trebuie să se dezvolte cât mai mult pe partea de răsărit, pentru că acolo este Marea Neagră și acolo trebuie făcute cele mai mari investiții”, spune primarul comunei Reșit Taner.

Un nou cartier de locuințe se va construi în acest loc, condițiile arhitecturale fiind stricte, impuse de către administrația locală.

Urmează un nou proiect de asfaltare a 7.000 de metri de drum”, spune primarul, un drum care să faciliteze accesul în zona de litoral a comunei Tuzla.

Clipul prezintă noul parc realizat în comună de către un investitor care a decis să deschidă un supermarket pentru a veni în întâmpinarea nevoilor oamenilor. „Toți locuitorii comunei beneficiază de acest parc pentru recreere. Alei pietonale, iluminat public cu senzori, foișor pentru diferite spectacole, un loc de joacă pentru copii și toaletă, mese de ping-pong sau de șah, sunt câteva dintre dotările parcului modern”, adaugă Reșit Taner.

Pentru copiii și tinerii din Tuzla, care doresc să facă sport, administrația locală pune la dispoziție o sală de sport construită și dotată după ultimele norme europene.

Ca planuri de viitor, primăria își propune extinderea și reabilitarea rețelei de canalizare, realizarea unor cabinete medicale în vechiul sediu al primăriei, construirea unei creșe. Un alt proiect deosebit de important, care se află în stadiul de studiu de fezabilitate, este cel al racordării comunei la rețeaua de gaze naturale.

Dincolo de proiectele care țin de infrastructură sau de modernizarea vieții oamenilor, administrația locală are și un proiect de dezvoltare turistică: construirea unui port la Marea Neagră și punerea localității pe harta stațiunilor turistice de pe litoralul românesc.Dezvoltarea comunei va fi către mare”, conchide primarul Reșit Taner.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top