Opinii

O nouă grădiniță se va construi în comuna Ciucurova

“Numărul mare al copiilor din comună ne-a determinat să realizăm acest proiect. O nouă grădiniță era mai mult decât necesară și, sperăm noi, anul viitor să putem să implementăm această investiție”, a declarat primarul comunei tulcene Ciucurova, Marin Șerban.

Noua grădiniță ce se va construi în localitatea reședință de comună, va fi situată în incinta Școlii Vechi, într-un spațiu ce este mai mult decât adecvat pentru noua unitate de învățământ. Cei mici se vor putea bucura de cele mai noi facilități, de spații moderne dotate după standarde europene. Grădinița se va întinde pe o suprafață de 318 mp, va avea patru săli, două grupuri sanitare, un vestibul și un birou. De asemenea, va avea și spații de joacă atât în interiorul clădirii, cât și în curte.
Conform edilului, valoarea acestui proiect este de 352 de mii de euro, bani care vin prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. Termenul de execuție al lucrării este de un an.
Comuna Ciucurova are o populație de aproape 2000 de persoane și este compusă din trei sate Atmagea, Fântâna Mare și Ciucurova.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top