Opinii

Noua piață agroalimentară din comuna Ostrov prinde contur

Primăria comunei constănțene Ostrov a trecut deja de etapa selecției de proiecte pentru executarea pieței agroalimentare din localitate. Primarul Niculae Dragomir dând dispoziție constructorului să înceapă lucrările.

Noua piață agroalimentară se va ridica pe locul unde funcționează de ani de zile vechea piață care, însă, nu mai îndeplinește condițiile necesare efectuării unui comerț civilizat. Conform primarului Dragomir, „proiectul este estimat la valoare de 400 de mii de lei, inclusiv TVA, iar suma va fi acoperită în totalitate de la bugetul local.”
Concret, executantul lucrării trebuie să îndeplinească mai multe condiții impuse de către primărie. Astfel, piața agroalimentară se va dezvolta pe un nivel, parter, cu dimensiunile 9,00 m x 12,40 m și înălțimea din placă de 3,10 m. Funcționalitatea spațiului este: hala piață de 86,00 mp, birou de 7,00 mp , un grup sanitar pentru femei de 3,1 mp și un grup sanitar pentru bărbați de 3,1 mp.
Piața agroalimentară va deservii producătorii agricoli din cele șase sate care alcătuiesc comuna: Ostrov, Almălău, Bugeac, Galița, Gârlița și Esechioi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top