Opinii

Noi contracte de infrastructură semnate de Primăria Babadag

Proiectele aflate pe ordinea de zi a Consiliului Local și a Primăriei Babadag încep să se materializeze pe zi ce trece. Aflat într-o continuă comunicare cu cetățenii orașului și prin intermediul rețelelor de socializare, primarul Georgian Caraman a anunțat semnarea a două noi contracte ce privesc dezvoltarea infrastructurii. “Dragi prieteni, de astăzi primul mare proiect de interes local pe acest mandat, din multele proiecte depuse spre finanțare, au început lucrările la rețeaua de apă și racordurile aferente pe străzile Stejarului, Rahovei, Ion Nițescu și Gării”.

Primul contract semnat de către administrația locală are ca obiectiv „executarea lucrărilor de asfaltare a străzilor Stejarului, Rahovei, Gării și Ion Nițescu”. Executantul, o firmă cu capital privat, are, totodată, și obligația de a asigura remedierea oricăror defecte care ar putea apărea la aceste lucrări. Valoarea acestui contract este de 2,4 milioane de lei, plata fiind efectuată în mai multe tranșe.
Și lucrările la infrastructura rețelei de apă și canalizare a orașului Babadag vor continua în această toamnă. Edilul a prezentat public un nou contract semnat de primărie cu o societate privată pentru „lucrări de execuție rețea de apă potabilă și branșamente, aferente străzilor Stejarului și Rahovei”. Valoarea contractului este de 424 mii lei.
Așadar, pe două străzi din Babadag se muncește în paralel și la introducerea rețelei de apă și la asfaltarea acesteia. De asemenea, reprezentanții administrației publice locale îi anunță pe locuitorii orașului că se lucrează la reabilitarea trotuarelor de pe strada Cabanei, urmând să se asfalteze această stradă alături de strada Fagului și Plevnei. Nu în ultimul rând, trebuie amintit că se continuă lucrările și la blocurile ANL, o informație deosebit de importantă pentru cei care au deja cereri de locuință depuse la primărie.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top