Opinii

Centrul de informare turistică de la Crucea, finalizat

Comuna Crucea va avea începând cu această toamnă un Centru de informare turistică funcțional. Lucrările au demarat anul trecut, fiind finalizate în primăvara acestui an. Însă, cum achiziționarea mobilierului și a altor servicii IT a durat ceva, punerea în funcțiune a Centrului s-a amânat pană în această toamnă.
Valoarea investiției s-a ridicat la 130 de mii de euro fiind finanțată în totalitate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, măsura 3.1.3 – Încurajarea activităților turistice.

Lucrările de construire au început în luna mai anul trecut și au fost finalizate la începutul acestui an. Turiştii vor afla informații cu privire la obiectivele turistice, rezervaţiile naturale, pentru că noi avem şi aşa ceva, situri arheologice. Avem ce să prezentăm şi către ce să-i îndrumăm pe cei care vor să obţină informaţii „, a declarat Gheorghe Frigioi, primarul comunei Crucea.
Conform datelor oficiale promovate de Centrul de Informare Turistică, în zona comunei Crucea și în proximități ( comuna Horia și Ciobanu) turiști pot vizita mai multe obiective Mănăstirea Sfânta Cruce, Rezervația Naturală Allah-Bair, Podul Vadu Oii, Ruinele Cetății Cius, Brațul Măcin al Dunării, Schitul Mare Mucenic Gheorghe – Cloșca,.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top