Opinii

Nicolae Matei a dat tichetele eveniment cadrelor didactice

Năvodariul a mai înregistrat astăzi o premieră: toate cele aproximativ 400 de cadre didactice de la toate unităţile de învăţământ din oraş au primit tichetul eveniment în valoare de 3 500 000 de lei vechi.

 

Un articol de Sebastian TARCEA, Andreea PAVEL

Evenimentul s-a desfăşurat la Casa de Cultură din oraş, la manifestare participând atât cadrele didactice cât şi reprezentanţii administraţiei locale şi ai Consiliului Local Năvodari. Primarul oraşului, Nicolae Matei, a spus cadrelor didactice că între dascăli şi Primărie va exista un dialog permanent pentru o stare de normalitate în unităţile şcolare năvodărene, dar şi pentru ca problemele celor din învăţământ să fie cunoscute şi rezolvate în cel mai scurt timp. Pentru cele 150-200 de cadre didactice navetiste, edilul oraşului a promis că în 2009 vor fi făcute eforturi pentru rezolvarea problemei transportului.

Primăria oraşului va încerca în 2009 să acorde toate cele 7 tichete eveniment cadrelor didactice, conform legii, Nicolae Matei susţinând că o parte din banii pentru aceste tichete vor fi luaţi din economii, din atenţia care se va acorda modului în care se fac lucrările în şcoli dar şi din stoparea rispei.   

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top