Exclusiv

New Safari cu Mutu

Scandalul provocat la Constanta de liderul echipei nationale de fotbal nu este unul singular, ci tradeaza o nervozitate exagerata a lui Adrian Mutu în fata aparatelor de fotografiat. Mai ales atunci când este surprins sub influenta bauturilor alcoolice, asa cum s-a întâmplat dupa meciul cu Bulgaria, la terasa New Safari din Constanta. Incidentul este o recidiva caci, anul trecut, Mutu si Contra au sarit la bataie când au observat ca sunt fotografiati la baut de catre fotoreporterul nostru, Bebe Pitei. Fotografiile au fost facute tot la New Safari, iar “corectia” era sa aiba loc la acelasi hotel Rex.

Informatia ca Adrian Mutu ar fi lovit un ospatar din Constanta dupa meciul cu Bulgaria a început ca un zvon si s-a transformat într-o stire de presa în ultimele zile. Conform declaratiilor agresatului Gigi Grosu, fotbalistul s-ar fi enervat atunci când a fost fotografiat cu un telefon mobil, la terasa New Safari, unde echipa nationala lua masa. A urmat un schimb de replici în care Mutu a jignit, iar Grosu a ripostat facându-l “drogat” pe fotbalist. Conform declaratiei depuse de Grosu la politie (declaratie ce nu a fost urmata si de o plângere), câtiva interlopi l-au abordat pe ospatar dupa ce si-a terminat programul si l-au dus la camera din Hotelul Rex, unde era cazat Adrian Mutu, pentru a-si cere iertare fotbalistului. Conform aceleiasi surse, în locul unei împacari, Mutu l-a batut cu o teava de fier înfasurata într-un prosop. La începutul scandalului, capitanul nationalei a recunoscut altercatia verbala de la New Safari, care avusese loc în prezenta a numerosi martori, dar a negat ca ospatarul a fost prezent la hotel. Ulterior, fotbalistul a fost obligat sa recunoasca acest lucru, dupa ce Victor Piturca a declarat pentru un post de televiziune ca a dat nas-în-nas cu Grosu în fata camerei de hotel în care era cazat Adrian Mutu. Desi a revenit asupra declaratiei, fotbalistul sustine în continuare ca nu i-a facut nimic ospatarului cu care se certase la restaurant. Purtatorul de cuvânt al IPJ Constanta, Sarmizia Sfetcu, ne-a declarat ca, în lipsa unei plângeri, politistii nu pot sa înceapa o ancheta. În consecinta, singurele informatii aparute în acest caz au fost produse de jurnalisti. Asa a aparut informatia ca cei care l-au dus pe Grosu la hotel sunt oamenii unui cunoscut sef al lumii interlope din zona de sud a litoralului, Nuredin Beinur. Mutu si Beinur sunt legati prin contestatul om de afaceri Nicu Gheara, care le este nas amândurora. În declaratia sa, Gigi Grosu se fereste însa sa vorbeasca despre cei care l-au dus la Hotel Rex, creionându-se astfel ipoteza ca acesta a fost amenintat. Probabil ca tot teama de a intra în conflict cu clanul temutului Beinur l-a facut pe Grosu sa refuze sa depuna plângere la politie.

Mutu si Contra beti morti

Asa cum spuneam, Adrian Mutu si Cosmin Contra, doi din dintre cei mai reprezentativi fotbalisti români ai generatiei care a ratat ultimele doua campionate mondiale, s-au îmbatat clei, în campania de esec din preliminariile campionatului mondial care tocmai s-a încheiat. Aflati vara trecuta pe litoral, împreuna cu întreaga echipa si cu antrenorul Victor Piturca – un adversar declarat al alcoolului – cei doi au fost surprinsi de fotoreporterul nostru în timp ce se sprijineau reciproc, dupa o performanta de zile mari: o bauta pe cinste la aceeasi terasa New Safari. Era chiar cu o seara înainte de meciul România-Cehia. Fotoreporterul publicatiei noastre, Bebe Pitei, i-a urmarit pe cei doi pâna la (acelasi) Hotel Rex. Pe scari, cei doi fotbalisti au observat ca sunt fotografiati si au început sa îl înjure si sa îl ameninte pe fotoreporter. Cei doi nu au fost impresionati nici macar de argumentele ziaristului, care le-a spus ca îsi face meseria si au vrut sa îi aplice o corectie fizica. Din fericire, Mutu si Contra erau prea beti ca sa îi mai poata face ceva fotoreporterului, ori pentru a sparge aparatul de fotografiat, asa cum amenintasera în repetate rânduri.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top