Opinii

Năvodari: Prima zi de şcoală, cu rechizite pentru toţi elevii din oraş

La fel ca în fiecare an de când Nicolae Matei a fost ales primar al oraşului Năvodari, în prima zi de şcoală preşcolarii, şcolarii şi elevii de liceu din localitate sunt aşteptaţi cu rechizite şi ghiozdane de către dascăli şi conducerea oraşului. Şi astăzi, primarul Nicolae Matei a ales să participe la toate activităţile desfăşurate cu prilejul deschiderii noului an şcolar în fiecare instituţie de învăţământ din oraş. Alături de elevi, edilul şi-a amintit, cu mari emoţii, de perioada când, personal, păşea în sala de clasă în prima zi de scoală şi le-a urat celor care încep un nou an şcolar multă putere de muncă şi le-a cerut ca pentru viitoarele examene să se pregătească mult mai mult.
Potrivit primarului, în acest an au fost distribuite, în total, 4.950 de ghiozdane cu rechizite, toate aranjate pentru fiecare categorie de elev ce îşi desfăşoară activitatea în instituţiile de învăţământ din oraşul Năvodari.  
Cu această ocazie, Nicolae Matei precizează că, deşi este o perioadă dificilă pentru toată lumea, administraţia încearcă să ajute atât familiile care au venituri reduse şi le oferă rechizite, dar şi celor care provin din familii care nu suportă atât de greu efectele crizei. „Încercăm să nu facem diferenţe între copii şi familiile lor. Proiectul este unul care se adresează tuturor celor înscrişi într-o formă de învăţământ general şi pentru care există proiect de hotărâre aprobat de Consiliul Local. Chiar dacă efectele crizei sunt resimţite în toate domeniile de activitate, am prevăzut fonduri la acest capitol încă de la începutul anului. Ca la fiecare început de an şcolar le urez tuturor să aibă putere de studiu şi să trateze cu mult mai multă seriozitate activităţile şcolare, astfel încât rezultatele de la finalul acestui an să fie mult mai bune decât cele pe care le-am văzut cu toţii la examenele desfăşurate în vara acestui an”, declară primarul Nicolae Matei.
Mai trebuie spus că administraţia locală condusă de primarul Nicolae Matei a demarat acest program încă din primul an de mandat, respectiv din anul 2008, ocazie cu care edilul merge la festivităţile prilejuite de deschiderea noului an şcolar în toate instituţiile de învăţământ. „Ştiţi deja că sunt unul dintre cei care încurajează educaţia şi performanţa în acest domeniu. Am premiat excelenţa ori de câte ori am avut ocazia şi o voi face de fiecare dată când un elev al oraşului ne va face mândri de oraşul nostru”, a completat primarul Nicolae Matei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top