Opinii

Primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel – o prezenţă remarcată la Şcoala de vară a PDL, de la Eforie

În perioada 1-5 septembrie a.c., la Complexul „Dunărea”, din Eforie Nord, s-a desfăşurat Şcoala de vară a Tineretului Partidului Democrat-Liberal. „Şcoala” a fost onorată de prezenţa preşedintelui României, Traian Băsescu, ca şi de cele ale premierului Emil Boc şi a câtorva miniştri importanţi din Cabinetul său (Elena Udrea, Valeriu Tabără, Valerian Vreme, Anca Boagiu etc), plus alte personalităţi din Conducerea naţională a PDL (Ioan Oltean, Gheorghe Flutur ş.a.). O prezenţă remarcată a fost, printre alte personalităţi locale ale PDL, cea a primarului comunei Castelu, Nicolae Anghel.

Acesta a avut discuţii cu miniştrii, cea mai aprofundată fiind cea cu deţinătorul portofoliului Agriculturii, Valeriu Tabără. Primarul Anghel, cel care a obţinut la alegerile organizaţiei judeţene a PDL, din primăvară, cele mai multe voturi pentru funcţia de vicepreşedinte, are o relaţie de colaborare consolidată în timp cu ministrul Tabără. Este normal şi benefic pentru primarul unei localităţi rurale, în care agricultura este, bineînţeles, preocuparea de bază a comunităţii!

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top