Investigaţii

NASA TV Live

NASA TV Live

Pentru vizualizarea imaginii pe tot ecranul daţi un click stanga pe imaginea video, apoi click dreapta, selectaţi „Zoom” şi apoi „Full screen”. Ieşirea din modul „Full Screen” se face cu tasta ESC sau cu click dreapta şi apoi selectaţi „Exit Full Screen”.

Dacă folosiți Firefox, Opera sau Google Chrome pe Windows 7 dar vedeți un mesaj de eroare în locul imaginii video vă rugăm să instalați plugin-ul Windows Media Player (fișier semnat digital de Microsoft). Reporniți browser-ul după instalarea plugin-ului.

Dupa instalare, în caz că au trecut mai mult de 60 de secunde de la încărcarea paginii iar imaginea video nu se vede sau se vede cu probleme, vă rugăm sa încercaţi şi aici.
Fluxul video are o întârziere de aproximativ 60 secunde faţă de timpul real datorită procesării intermediare făcută de serverele de distribuţie video de la Yahoo.
Informaţii complete despre misiunea curentă a navetei găsiţi aici.

{jcomments lock}

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top