Actualitate

Mugurel Marșavela, primarul comunei Baia: „Sunt mulțumit de cum decurg lucrările la acest proiect unic în județul Tulcea”

Centrul comunitar multifuncțional din comuna Baia este la doar câteva luni distanță de finalizare, anunță primarul Mugurel Marșavela.

„Eu sunt foarte mulțumit de cum decurg lucrările, acesta fiind rezultatul colaborării cu oameni care își iau în serios munca, dar voi considera scopul proiectului atins atunci când dumneavoastră veți începe să beneficiați în cadrul lui de tot ce acest centru este menit să vă ofere: servicii de sănătate, asistență socială, educație, soluții de combatere a sărăciei și a excluziunii sociale”, spune edilul.

Centrul Comunitar Multifuncțional este înființat în cadrul proiectului „Măsuri integrate de dezvoltare locală”, Cod proiect PN4059, cu scopul de a furniza servicii de sprijin locuitorilor Comunei Baia prin creșterea accesului la serviciile sociale, educaționale, de ocupare și de sănătate publică.

Proiectul beneficiază de un grant în valoare de 994713 EURO oferit de Norvegia, prin Granturile Norvegiene, în cadrul Programului Dezvoltare locală.

Obiectivul proiectului este creșterea accesului persoanelor aparținând grupurilor defavorizate la servicii sociale precum asistență socială, educație, sănătate, ocupare, locuire în vederea combaterii și prevenirii sărăciei și a riscului de excluziune socială.

Promotor de Proiect este UAT Comuna Baia, județul Tulcea, iar perioada de desfășurare a proiectului este 1 septembrie 2021 – 31 august 2023.

Edilul comunei consideră că proiectul „este unic în județ”, iar activitățile desfășurate deja în cadrul lui vin să-i dea dreptate. Amintim aici doar câteva dintre aceste activități ce s-au derulat în perioada apropiată: „Sprijin pentru creșterea accesului și participării la educația timpurie – învățământ preșcolar”; „Măsuri de promovare și sprijinire a activităților de antreprenoriat”; „Servicii pentru pregătirea tinerilor în vederea accesării pieței muncii”; „Servicii de îngrijire socio-medicale adresate persoanelor vârstnice”; ”Măsuri inovative de intervenție în domeniul comunicării cu copiii”.         

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top