Politic

Acțiune inedită a echipei Forța Dreptei Constanța, de Ziua Pământului

Cu ocazia Zilei Pământului, echipa Forța Dreptei Constanța a ieșit printre constănțeni și le-a oferit semințe de flori de primăvară pentru a le planta.

“Toți trebuie (și putem) să contribuim la creşterea și înfrumusețarea spațiilor verzi din Constanța, deoarece nu stăm deloc bine la acest capitol. Împreună, putem reuși!

Astfel, ne vom putea bucura cu toții de un pas înainte pentru comunitatea noastră și de o Constanță pe care ne-o dorim de atât de mult timp. Îi invităm pe constănțeni să ne arate rezultatele activității de plantare şi să ne trimită imagini la adresa [email protected], cele mai apreciate vor fi premiate apoi. Și da, vom continua acțiunile pe stradă tot mai mult în perioada următoare”, a spus deputatul Forța Dreptei, Bogdan Bola, cu ocazia acestei acțiuni.

(Sursa foto – Facebook/Bogdan Bola)

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top