Actualitate

Mugurel Marșavela, primarul comunei Baia, către locuitori: „Vaccinați-vă!”

Primarul comunei tulcene Baia, Mugurel Marșavela, a transmis un mesaj către toți locuitorii în scopul de a-i conștientiza de importanța vaccinării împotriva COVID-19. În plin val 4, România trece printr-o adevărată tragedie, cu zeci de mii de infectări și sute de morți înregistrate zilnic.

„Mi-aș fi dorit că după aproape doi ani de la debut, pandemia să nu mai facă subiectul postărilor mele către voi însă din păcate aceasta este realitatea pe care o trăim. Vă scriu aceste rânduri nu pentru a deschide polemici sau pentru a ne întrece în păreri neavizate. Vă scriu pentru a vă încurajă, pentru a vă sprijini și a vă indemna prin puterea exemplului pe cei nehotărâți și în speranță că vorbele mele poate vor contribui la salvarea unei vieți: VACCINAȚI-VĂ!”, spune Mugurel Marșavela.

Primarul continuă în mesajul său să arate faptul că el este vaccinat, iar cei care au încă nelămuriri pot cere răspunsuri de la persoanele avizate-medici. Faptul că ajungem să credem diferite zvonuri lansate în public de oameni fără nicio legătură cu medicina, face ca România să fie codașa Europei la numărul de persoane vaccinate anti-COVID-19.

„Acesta e indemnul pe care vi-l transmit din tot sufletul, vouă, comunității pe care o conduc și care îmi doresc să iasă la liman fără a mai pierde pe cineva dintre noi. EU M-AM VACCINAT, întreaga mea familie s-a vaccinat deja cu 2 sau 3 doze de vaccin, atât cei aflați în grupa de risc cât și ceilalți. Până astăzi acest vaccin ne-a salvat, dar nu este suficient atâta timp cât efortul nu este unul colectiv.

E normal să fiți reticenți în fata a ceva necunoscut, e în firea omului, dacă aveți îndoieli nu citiți propagande mincinoase pe Facebook menite să ne învrăjbească unii împotrivă celorlalți, mergeți la domnul doctor și cereți o părere avizată, sunt convins că dumnealui vă va convinge cât de potrivit sau nu este vaccinul pentru dumneavoastră. Și la mine veți găsi sprijin și un sfat în acest sens, dar desigur părerile mele sunt unele neavizate.

Nu mai avem timp de stat cu întrebările nepuse, dacă vaccinarea continua în acest ritm vom ajunge la 70% de vaccinați abia peste 3 ani. Din păcate vă fi prea târziu pentru mulți dintre noi”, mai spune primarul comunei Baia, Mugurel Marșavela.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top