Actualitate

Consiliul Local Carcaliu, convocat să aprobe actualizarea indicatorilor tehnico-economici a mai multor proiecte

Luna aceasta, aleșii locali ai comunei tulcene Carcaliu sunt convocați în ședință ordinară pentru a dezbate și aproba actualizarea indicatorilor tehnico-economici a trei proiecte importante pentru comună.

Astfel, primarul Gheorghe Panfil, a solicitat aprobarea a trei proiecte. Mai întâi este vorba despre proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții “Asfaltare străzi, modernizare alei pietonale, accese la proprietăți și dispozitive de scurgerea apelor în sat Carcaliu, comuna Carcaliu”.

Un alt proiect pentru care se solicită actualizarea indicatorilor tehnico-economici este “Extindere sistem de canalizare şi evacuare ape uzate din comuna Carcaliu“. Proiectul are o valoare de 12,4 milioane de lei și finanțarea este asigurată prin programul Național de Dezvoltare Locală – PNDL 2.

Conform documentației tehnice, proiectul propune extinderea sistemului de canalizare și evacuare ape uzate, din comuna Carcaliu, pentru o parte din strada Caselor și strada Paralelă, inclusiv strada Livezii integral. Lungimea rețelei de colectare și transport a apei uzate menajere cu curgere gravitațională este cu conductă PVC-KG, Sn8, Dn 250mm, lungime de 897.00 ml, cu un număr de 20 cămine prefabricate din beton.

Al treilea proiect pentru care se solicită actualizarea indicatorilor tehnico-economici este “Modernizare infrastructură rutieră de transport, comuna Carcaliu“, un proiect în valoare de 17.938.582 de lei.

În aceeași ședință de Consiliu Local, pe ordinea de zi s-a mai aflat și:

Proiect de hotărâre privind aprobarea taxei pentru numerele de casă la nivelul comunei Carcaliu, judeţul Tulcea;

Proiect de hotărâre privind alegerea preşedintelui de şedinţă pentru perioada noiembrie 2021 – ianuarie 2022;

Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local de venituri şi cheltuieli al comunei Carcaliu, pe anul 2021;

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top