Actualitate

Moment festiv la Saraiu. Locuitorii și-au arătat recunoștința față de un apropiat al comunei

Comuna Saraiu a fost aproape de Carmen Lungu, directorul Crucii Roșii Constanța, într-un moment deosebit din viața ei: pensionarea. Trebuie spus că la Saraiu își desfășoară activitatea o subfilială a Crucii Roșii.

Momentul ales pentru celebrarea directorului Carmen Lungu a fost prilejuit de o activitate a Crucii Roșii la Saraiu.  

„Familia Saraiu este o familie cu oameni harnici binecuvântați de Dumnezeu să fim înconjurați de oameni buni care știu să aprecieze fiecare efort, implicare și devotament. Întotdeauna, împreună vom realiza lucruri minunate, ce vor lăsa amprenta pe sufletul fiecărui om, acțiuni și obiective realizate ce vor dăinui peste ani de zile. Important este tot ce realizăm să fie prin dăruire și atașament”, spune Dorinela Irimia, primarul comunei Saraiu.

Ea a mulțumit cu această ocazie echipei Crucii Roșii Saraiu, colectivului primăriei, alături de care a realizat multe acțiuni caritabile pentru bătrânii și copiii „familiei Saraiu.”

„Împreună am marcat încheierea activității de 16 ani a doamnei director al Crucii Roșii Constanța, omul ce a dăruit suflet și devotament pe parcursul acestei perioade. Mulțumim bunului Dumnezeu că a binecuvântat să poposească în localitatea noastră astfel de oameni, oameni care s-au implicat în multe activități caritabile, au mângâiat sufletele bătrânilor noștri, au bucurat sufletele copiilor noștri. Cu sănătate sunt convinsă că vom continua împreună multe astfel de acțiuni de la sufletul nostru dăruite tuturor locuitorilor comunei Saraiu și nu numai, întregului județ Constanța”, a mai spus primarul.

Carmen Lungu, cea care a condus 16 ani Crucea roșie constanța, a declarat că momentul a fost unul „copleșitor”. „Știam că voi veni la un eveniment de suflet pentru bătrâni, în nici un caz că eu voi fi sărbătorită. Lacrimile mele cred că spun totul. Voi face voluntariat în continuare pentru că este stilul meu de viață”.

Cu acest prilej, Cristina Fodor, directorul interimar al Crucii Roșii Constanța, a promis că prima acțiune de voluntariat organizată din noua postură va fi la Saraiu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top