Actualitate

Moment festiv la Medgidia: Tinerii de 18 ani, proaspăt căsătoriții, cuplurile care aniversează nunta de argint și de aur, premiați de administrația locală

În prag de sărbători, tradiția continuă iar cetățenii municipiului Medgidia au un nou prilej de bucurie. Într-o atmosferă festivă, cetățenii majori, tinerii căsătoriți și cuplurile care au aniversat nunta de argint și nunta de aur au fost premiați de administrația publică locală marți, 10 decembrie.

„Aceste momente speciale cu voie bună, multe emoții și lacrimi de bucurie ne dau tuturor motive în plus pentru a fi recunoscători pentru viața pe care o avem, pentru sănătatea de care avem parte dar și pentru toate realizările de până acum”, spun reprezentanții primăriei Medgidia.

 „Putem spune că în Medgidia se întâmplă lucruri frumoase. Așa cum vedeți, orașul este în straie de sărbătoare și devine din ce în ce mai frumos. Am început cu policlinica, drumurile, spitalul, unitățile de învățământ, lucrurile importante unde toți avem o nevoie sau un interes”, a spus în fața oaspeților, primarul municipiului, Valentin Vrabie.

Edilul a reamintit și investițiile în zona sportivă care acum dau roade. „Medgidia, la ora actuală, se poate lăuda cu rezultate deosebite la nivel național. Suntem pe buzele tuturor Federațiilor Sportive din România. Stadionul și sălile de sport sunt întotdeauna pline cu copiii noștri pe care i-am scos din fața calculatoarelor. Avem peste 800 de copii care sunt implicați în activități sportive.”

Valentin Vrabie le-a vorbit celor prezenți despre Medgidia de ieri și Medgidia de astăzi, despre transformările prin care orașul trece, despre trendul ascendent pe care urbea a intrat în ultimii ani.

„Mi-am dedicat timpul rezolvării acestor probleme care erau importante. Sunt onorat că mi-ați dat această șansă, ca la 50 de ani, cu experiența acumulată, să salvez orașul de la faliment, cu toată industria căzută, conturi blocate, datorii până în anul 2030 și unitățile din subordine (spital și școli) în declin economic. La ora aceasta, Medgidia este în trend crescător economic, se construiesc fabrici, sunt investiții foarte mari, iar în perioada următoare ruinele fostelor fabrici se vor transforma în frumusețile orașului de odinioară”, a mai spus edilul.

Din anul 2017, când prin hotărâre de Consiliu Local s-a luat decizia ca aceste categorii sociale să fie premiate, peste 561 de tineri care au făcut 18 ani, 540 de cupluri de tineri căsătoriți, 223 de cupluri care au 25 de ani de căsnicie și 175 de cupluri care sărbătoresc nunta de aur, au primit prin intermediul primăriei Medgidia recunoștința întregii comunități.

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top