Actualitate

Mobilizare a primarilor din Tulcea: Primul transport cu AJUTOARE va pleca spre Ismail și Odessa

Preşedintele Filialei Județene Tulcea a Asociației Comunelor din România, primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion, a anunţat că s-a finalizat pregătirea primului transport de materiale de strictă necesitate în sprijinul cetățenilor ucraineni. Acțiunea se desfășoară în baza unui unui protocol semnat între Filiala Județeană a Asociației Comunelor din România, Consiliul Județean Tulcea și Instituția Prefectului.

O echipă de voluntari a lucrat timp de o zi la trierea și împaletarea tuturor pachetelor care au fost donate de locuitorii din județul Tulcea. Materialele au fost încărcate într-un tir care va trece vama Isaccea pe 4 martie, cu destinația Ismail și Odessa.

Pentru a răspunde nevoilor urgente ale refugiaților care tranzitează sau rămân în România, dacă doriți să ajutați, vă încurajez să colaborați cu autoritățile, instituțiile locale sau centrale care coordonează intervențiile din teritoriu. Este și va fi în continuarea nevoie de sprijin activ, însă el trebuie să fie bine coordonat, pentru a ajunge unde trebuie.

Nevoile identificate ca urmare a contextului actual vor fi pe termen lung, astfel că fiecare donație contează!

Va fi nevoie in continuare de alimente, de preferat neperisabile.

Este în continuare nevoie de voluntari vorbitori de ucraineană și rusă care să ajute la primirea și îndrumarea celor care trec granița la Isaccea, cu empatie și căldură.

Pentru sprijin financiar vă rog să folosiți conturile deschise de Filiala Județeană Tulcea ACoR.

Pentru orice alte informații vă stau la dispoziție la numărul de telefon: 0749 120271.

Mulțumesc celor care au pus la dispoziția acestei cauze depozitul de pe strada Viticulturii nr. 8 și dvs., celor care ați ajutat cu oricât de puțin și o veți face în continuare!”, a transmis Eugen Ion.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top