Politic

Mircea-Titus Dobre, candidat la funcția de primar al Constanței, l-a criticat pe primarul Decebal Făgădău

Mircea Titus Dobre, coordonatorul PRO România Constanța și candidat pentru funcția de primar al Constanței, Mihai Bobe – propus pentru locul 3 pe lista de consilieri municipali Pro România și secretarul general, Răzvan Filipescu – candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, au organizat vineri, 21 august, o conferință de presă. Printre temele abordate, Mircea Titus Dobre a vorbit și despre lansarea candidaturii primarului în funcție, Decebal Făgădău.

Mircea-Titus Dobre l-a criticat pe primarul Decebal Făgădău pentru faptul că a folosit brandul orașului Constanța, respectiv „I love my CT“ în scopuri electorale pentru partidul din partea căruia candidează – PSD.

Am observat cu stupoare că pe același sistem cangrenat inventat de toți dinozaurii politici, și văd că se transmite de la o generație la alta, actualul candidat la Primăria Constanța din partea PSD a confiscat brandul Constanței ca să își facă anunțuri de partid…. Să folosești brandul Constanței, făcut din bani publici, sigla Constanței făcută din bani publici, iar tu să faci declarații politice și să îți anunți echipa cu acest brand în spate, înseamnă aceleași metehne moștenite de la dinozaurul-șef al lui.“, a spus Mircea Titus Dobre.

De asemenea  Mircea Titus Dobre a spus că se aștepta ca actualul primar al Constanței să spună, după cei patru ani și trei luni de mandat, un singur proiect major pe care l-a făcut pentru Constanța și constănțeni.

Răzvan Filipescu, candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, a readus în discuție dorința sa de a-i invita la o dezbatere publică pe ceilalți contracandidați ai lui și să discute aplicat, fiecare pe proiectele sale.

Mihai Bobe, propus pentru poziția a treia pe lista de consilieri municipali  din partea Pro România, a vorbit despre situația școlilor din Constanța, despre necesitatea practicării sportului de către copiii din Constanța, el însuși fiind un fost sportiv de performanță. Bobe a pus accent pe necesitatea reinventării și mai ales a reintroducerii în circuitul sportiv a vechilor baze sportive, acum abandonate, cum ar fi de exemplu Baza Sportivă Triunghi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top