Ştiri

Mircea Geoană, susţinut de fetiţe!

În Constanţa, campania electorală a PSD s-a încheiat cu „Miss President”

Să aibă minimum 16 ani. Aceasta a fost singura regulă pentru participantele de la concursul „Miss President”. Organizaţia Judeţeană a PSD şi Consiliul Judeţean Constanţa, au făcut un tur al colegiilor, în fiecare zonă organizând un concurs de frumuseţe. Fetele trebuiau să aibă minimum 16 ani şi să locuiască în comuna sau oraşul din partea căruia participă. Numărul domnişoarelor care s-au îngrămădit să câştige titlul de „Miss President” nu a fost deloc de neglijat. Concursul, organizat cu scop electoral, s-a desfăşurat în toate colegiile, iar juriile au  fost alcătuite din primarii PSD ai localităţilor arondate, parlamentari, directori ai deconcentratelor ce le-au revenit pesediştilor, consilieri judeţeni, moderatori sau reporteri ai televiziunii locale şi, în unele cazuri, Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa.

Un articol de Andreea PAVEL

Astfel, Mircea Geoană s-a putut bucura, pe final de campanie, şi de susţinerea fermă şi călduroasă a fetiţelor din Constanţa. Astfel, Organizaţia Judeţeană PSD a încercat pe ultima sută de metri să adune voturi prin, trebuie să recunoaştem, o modalitate foarte originală şi cu impact asupra electoratului, dacă ne gândim ce priză au în România imaginile cu domnişoare sexy, cu picioare, buze şi nuri „hot”, mişcările languroase, sau zâmbetele fetiţelor de 16-18 ani. Rămâne să ne imaginăm finalul!

Ultimul week-end al campaniei a adus „Miss President” în Negru-Vodă

Jurnaliştii DEZVĂLUIRI au participat la o „repriză” de Miss President, vineri, 20 noiembrie a.c., în oraşul Negru-Vodă. Gazda, primarul localităţii, Ion Nicolin, i-a primit cum se cuvine,  atât pe reprezentanţii presei, cât şi pe oaspeţii sosiţi din împrejurimi. Concursul a început în jurul orei 20:00, dar invitaţii nerăbdători să le cunoască pe domnişoarele „president” au început să apară încă de la ora 18:00. Fetele s-au pregătit aproximativ o oră – o oră şi jumătate, timp în care au repetat paşii, ordinea de urcare şi coborâre de pe scenă şi au pus la punct ultimele detalii organizatorice. Din acest colegiu au făcut parte comunele Amzacea, Comana, Cerchezu, Albeşti şi, desigur, Negru-Vodă. Fiecare primar PSD (Amzacea, Cerchezu, Negru-Vodă), respectiv organizaţie comunală PSD a venit la braţ cu cele 3-5 fete,  câte au participat din fiecare localitate, pentru a le încuraja şi spulbera emoţiile.

„Ale mele sunt cele mai frumoase!”

Aceasta a fost încurajarea pe care Ion Constantinescu, primarul comunei Cerchezu a lansat-o la adresa domnişoarelor ce au reprezentat localitatea al cărui edil este. Primarul a stat alături de domnişoare pe tot parcursul repetiţiilor şi al concursului, şi le-a încurajat ori de câte ori a fost nevoie. De asemenea, şeful administraţiei locale a avut grijă ca fetelor să nu le lipsească nimic, ca şi cum ar fi avut grijă de proprii copii: „Fetele mele sunt cele mai frumoase şi vor câştiga. Suntem aici ca să le susţinem şi le vom ţine pumnii pe tot parcursul competiţiei”, ne-a declarat cu zâmbetul pe buze Ion Constantinescu.  

Gazda concursului: „Toţi tinerii sunt frumoşi şi eleganţi”

Ion Nicolin, primarul oraşului-gazdă, a preferat să fie echidistant faţă de concurente. Acesta ne-a declarat că, în viziunea sa, tinereţea înfrumuseţează orice persoană. La rându-i, acesta a aşteptat cu emoţii, alături de soţia sa, Viorica Nicolin, concurentele din partea oraşului Negru-Vodă. Ambii le-au încurajat şi le-au dat sfaturi pentru ca reprezentaţia acestora să fie fără de cusur. Soţia primarului din Negru-Vodă a fost, de asemenea, membră a juriului, alături de primarii PSD şi Cristina Dumitrache, Nicolae Moga, parlamentari PSD din colegiu, Felix Stroe, director RAJA, şi Dumitru Manole, consilier judeţean.  

Mazăre a ales dintre fetele Mangaliei

Cu doar o săptămână înainte de evenimentul din Negru-Vodă, pe 13 noiembrie, Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, a făcut parte din juriul „Miss President” din Mangalia.
Pentru susţinerea lui Mircea Geoană în „oraşul lui Tusac”, aşa cum locuitorii numesc Mangalia, Organizaţia locală PSD a ales clubul „Vision” din staţiunea Olimp.
Juriul a fost format din Monica Tusac, soţia primarului oraşului-gazdă, profesorul Gheorghe Mazilu (reprezentantul organizaţiei municipale PSD Mangalia), Marian Cernea, Mihaela Ion, Lăcrămioara Moroianu (reprezentanţii sponsorilor), Gabriela Bădilă (din partea TV Neptun), Radu Babuş şi, cireaşa de pe tortul juriului, Radu Mazăre.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top