Opinii

A fost inaugurat drumul dintre localităţile tulcene Ceamurlia de Jos şi Baia

Vineri, 20 noiembrie a.c., a avut loc inaugurarea drumului care face legătura între localităţile tulcene Baia şi Ceamurlia de Jos. Acest lucru a fost posibil datorită iscusinţei şi proiectelor administraţiei publice locale din localitatea Ceamurlia, reprezentată de primarul Mihai Cârciumaru şi a reprezentanţilor Consiliului Judeţean Tulcea (CJT), Victor Tarhon, preşedinte CJT, Nicolae Chichi şi Ioan Boieru, vicepreşedinţi.
Tăierea panglicii a avut loc la ora 13:00, iar localnicii sosiţi în număr mare la festivitate au primit cu mare bucurie realizarea autorităţilor locale.

Un articol de Andreea PAVEL, Bogdan TARCEA

Aşa cum a precizat şi Mihai Cârciumaru, primarul din Ceamurlia, de acum înainte oamenii vor putea parcurge mai uşor distanţa dintre cele două comune. Din păcate, primarul comunei Baia nu a considerat de cuviinţă că evenimentul este unul important, drept pentru care nu a fost prezent la inaugurarea drumului. Acest proiect face parte dintr-o serie largă de iniţiative ale Consiliului Judeţean Tulcea care se vor materializa de-a lungul următorilor ani şi vor avea ca principală urmare îmbunătăţirea condiţiilor de trai ale tulcenilor şi, implicit, modernizarea vieţii din mediul rural. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top