Actualitate

Micii agricultori tulceni, premiați de Consiliul Județean Tulcea

Dumitru Mergeani, administrator public al județului Tulcea, a participat, astăzi, începând cu ora 11.00, la festivitatea de premiere a câștigătorilor concursului „Micul Agricultor“, ajuns, în acest an, la cea de-a treia ediție.

În cadrul acestui concurs propus de Consiliul Județean Tulcea, micii tulceni au fost invitați să se implice în activități de cultivare a legumelor și să creeze colaje care să prezinte ceea ce au realizat.

Zeci de tineri au răspuns pozitiv invitației lansate de instituția administrației publice județene, patru dintre ei fiind premiați în cadrul festivității organizate la sala „Dobrogea“ a Consiliului Județean Tulcea:

  • Marele premiu – Călin Oancea
  • Premiu special – Maria Ciobanu
  • Premiu special – Rebeca Ionela Lesnic
  • Premiu special – Crina Andreea Zigarov

„Aș dori să vă mulțumesc pentru faptul că ați participat la ediția a treia a acestui concurs propus de Consiliul Județean Tulcea. Este foarte frumos că aveți și proiecte în afara școlii, activități extrem de frumoase, care vă oferă posibilitatea de a vă implica în activități extracurriculare. Este deosebit de important că voi chiar ieșiți din casă și nu utilizați excesiv gadgeturile“, a transmis, în cadrul evenimentului, administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top