Politic

Gala Fidelității din Tulcea: Deputatul George Șișcu a felicitat cuplurile de seniori

Deputatul George Șișcu a participat la „Gala Fidelității” din Tulcea, o ceremonie organizată de Primăria Municipiului Tulcea, unde 90 de cupluri au fost premiate pentru împlinirea a 50 de ani de căsnicie. Deputatul a vorbit despre importanța iubirii și dedicării în relații și a felicitat cuplurile exemplare pentru longevitatea și fidelitatea lor.

„Să poți sărbători 50 de ani de căsnicie reprezintă unul dintre darurile rare pe care ți le poate oferi această viață! Pentru că poți fi fericit oriunde, dar nu poți fi fericit alături de oricine. 90 de cupluri din Tulcea au fost premiate pentru împlinirea a 50 de ani de viață împreună la „Gala Fidelității”, o ceremonie emoționantă organizată ieri de Primăria Municipiului Tulcea la Teatrul Jean Bart.

Am avut privilegiul de a adresa și eu câteva cuvinte acestor oameni minunați, adevărați învingători ai tuturor probelor timpului, alături de primarul Ștefan ILIE și de vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai HULENI. Le-am spus că au ajuns aici, la acest moment, pentru că au făcut în timpul întregii lor vieți un lucru esențial: nu au încetat să se iubească. Pentru că au realizat că în dragoste, ca și în război, se poate orice. Și au mai reușit ceva: să treacă peste momentul dificil în care simți că te pierzi pe tine luptând să nu-l pierzi pe celălalt.
Îl felicit pe colegul meu, primarul Ștefan ILIE, pentru aceste momente de grație oferite cuplurilor de seniori ai orașului! Să dea Dumnezeu să ne întâlnim an de an la fel de fericiți împreună”, a transmis deputatul tulcean.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top