Politic

Michel Gudu a discutat despre energie și protejarea mediului din Deltă cu o delegație a Parlamentului german

Deputatul tulcean Michael Gudu s-a întâlnit cu o delegație a Parlamentului german, condusă de secretarul de stat în Ministerul Mediului, împreună cu care a discutat despre energie, mediu și conservarea biodiversității în Delta Dunării.

„Am avut onoarea de a întâlni delegația Parlamentului german, condusă de Dr. Andre Baumann, secretar de stat în Ministerul Mediului, Protecției Climei și Sectorului Energiei din landul Baden-Wurttemberg.

Am discutat despre cooperarea în domeniile energiei, mediului și conservării biodiversității în Delta Dunării. Această întâlnire a deschis noi oportunități pentru colaborarea noastră viitoare și a subliniat importanța acțiunilor comune în protejarea mediului”, a transmis deputatul liberal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top