Actualitate

CS Medgidia a obținut rezultate remarcabile la Campionatele Europene de Kempo din Antalia

Campionatele Europene de Kempo din Antalia, recent încheiate, au adus rezultate excelente pentru Clubul Sportiv Medgidia.

Eric și Ionel Crînguş au avut o primă zi excelentă la Campionatele Europene de Kempo din Antalya, obținând 3 medalii de argint. Eric și-a acontat locul 2 la submission, în timp ce Ionel Crînguș a reușit argintul în probele de concurs: weapon kata și submission.

Ziua a doua a fost o nouă zi remarcabilă pentru CS Medgidia la Campionatele Europene de Kempo. Eric Crînguș s-a proclamat campion european la semi-kempo, la categoria 14-16 ani, -80 de kg și vicecampion european la semi-kempo, la aceeași categorie de vârstă 16-18 ani, -80 de kg.

În aceeași zi, Ionel Crînguş a obținut second place la “Open Cup Euro-Asia Kempo, ategoria Masters la 100 de kg!

În ultima zi de concurs de la Campionatele Europene de Kempo din Antalya, Eric Crînguș și-a mai dovedit încă o dată talentul, obținând medalia de argint și titlul de VICECAMPION EUROPEAN la full kempo.

„Eric a avut un parcurs excelent în această competiție internațională, demonstrând că succesul lui de-abia acum va începe și numele său se va auzi în Europa și nu numai. Felicitări, Eric și Ionel Crînguş!”, au transmis reprezentanții Clubului Sportiv Medgidia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top